Monica m yffen

Monica m yffen

Äntligen...

ÖvrigtPosted by Mmy Friday, July 10 2009 23:34:13

... kom vi iväg till Gröna Lund. Vi trotsade regnet här hemma och litade på väderleksrapporterna; att det skulle vara soligt i Stockholm, och det stämde faktiskt. Det var soligt och lagom varmt - perfekt väder för att vara där. Tyvärr var vissa attraktioner stängda p g a kraftig blåst till tjejernas besvikelse men de var ganska nöjda med dagen ändå.

Lilltjejen åkte lilla fritt fall minst 50 gånger och körde taxi minst 20 vändor.

Dottern och mellantjejen växlade mellan de läskigare attraktionerna.

Så där. Nu har vi gjort allt vi har lovat tjejerna under vår semester. På måndag börjar K jobba igen och mellantjejen åker till en släkting i Göteborg några dagar. Sedan ska dottern och mellantjejen på ridläger och mellantjejen åker därefter till Skara Sommarland på fotbollscup. Jag hoppas att det blir fint väder så att lilltjejen och jag kan göra lite roliga saker också.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Monica Saturday, July 11 2009 11:53:05

Bloggblad: Här är det fortfarande tradition och jag gör som du; sitter på olika bänkar, håller reda på allas jackor och tittar på. :)

Londongirl: Ja, det känns skönt att tjejerna äntligen fick åka.

Posted by londongirl Saturday, July 11 2009 10:49:29

Vad trevligt att ni kom iväg till Grönan till slut. :-)

Posted by Bloggblad Friday, July 10 2009 23:39:04

Det var länge sen som vi var på nöjesfält med barnen... det var tradition i många år. Fast jag satt helst och tittade på...