Monica m yffen

Monica m yffen

Tänk...

ÖvrigtPosted by Mmy Thursday, July 02 2009 14:09:13

... att jag äntligen, efter 35 år, har fått kontakt med ett av "mina" barn från au-pairtiden i Manchester. Helt otroligt!

Eftersom jag inte kunde sova i natt (p g a värmen) satte jag mig ner och googlade på olika namn från just Manchester-tiden. Jag har gjort det förr och hittat någon enstaka person men inte de personer som kändes viktigast för mig. Men så plötsligt... I natt hittade jag äntligen Lisa på Facebook. Jag, som inte haft Facebook tidigare, var ju tvungen att registrera mig så att jag kunde ta kontakt.

Hon blev verkligen överraskad och nu har jag berättat för henne om mitt nuvarande liv. Jag väntar ivrigt på mail från henne för att höra vad hon har gjort under de här åren.

Så otroligt kul!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Monica Friday, July 03 2009 11:07:03

Londongirl: Det var likadant här: att jag inte var intresserad från början men den kan ju vara otroligt bra när man hittar gamla bekanta som man annars inte skulle ha någon kontakt med.

Jag ska sätta mig in i Facebook ordentligt när jag får tid.

Posted by Londongirl Friday, July 03 2009 10:06:01

Så roligt att du hittade MIG också på facebook! :-) Jag är också helt ny där...var inte ett dugg intresserad först. Men maken gick med pga av att släkten tjatade på honom. Roligt att få hålla kontakt med syskonbarn som bodde utomlands osv. Så rätt var det var så dök en gammal vän till MIG upp på makens Facebook och frågade efter mig. :-)
Henne hade jag helt och hållet tappat bort...och för henne var det ju lätt att hitta honom eftersom det bara är vi som heter som vi gör. Så då blev jag så glad och gick med jag med.

Kul att du hittade din Lisa! :-)

Posted by Monica Thursday, July 02 2009 22:32:39

Mossfolk: Jag tog ett sabbatsår direkt efter nian så jag var inte där lagligt förrän jag blev 17 (det är nog preskriberat nu :)). Jag var 16 och Lisa var 10 så det är inte så stor åldersskillnad mellan oss.

Jag har inte riktigt satt mig in i hur Facebook egentligen fungerar men ska ta mig tid någon kväll.

Posted by Mossfolk Thursday, July 02 2009 20:50:55

Så kul och spännande! Hur gammal var du när du var där?
Jag har facebook, men är aldrig där. Kanske borde ta tag i det :)