Monica m yffen

Monica m yffen

Presenten

ÖvrigtPosted by Mmy Saturday, July 12 2008 20:02:57

Så var det dags för K:s ena 50-årspresent, fallskärmshoppet.

Själv verkade han kolugn (det var inte jag).

Blog Image

Vore det jag som skulle hoppa, hade jag säkert tuppat av redan när utrustningen kom på och när instruktioner delades ut.

Blog Image

Flygplanet taxar ut...

Blog Image

...till det väntande gänget där ute. Snart är de ombord, flygplanet lyfter och försvinner. Det dröjer länge innan man ser en liten prick där uppe i det blå. Planet är på 4000 meters höjd och därifrån ska de hoppa. Eller snarare falla...

I 50 sekunder faller de sedan fritt (där hade jag helt säkert dött om det hade varit jag) och jag tycker det dröjer en evighet innan de är nere. Själva svävandet i fallskärmen har jag på film men det var ingen vidare kvalitet på filmen så den lägger jag inte ut.

K var mer än nöjd. "Det var en häftig känsla att kasta sig ut och falla fritt", tyckte han. Ja ja, alla är vi olika... :)

Lilltjejen har sovit här en natt och är nu hemma igen. På måndag flyttar hon hit permanent. Det är en otroligt gullig liten tjej och jag är säker på att det här kommer att bli hur bra som helst. Bakslag lite då och då kommer det att bli men det vet vi ju redan och det räknar vi med. Spännande är det i alla fall för oss alla.

  • Comments(7)//mmy.monicap.se/#post269